Nämä 5 asiaa Jenna Dewan oppi Jennifer Lopezilta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdeksän vuotta avioliitossa ollut näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ilmoittivat Instagram-julkaisun avulla faneilleen huhtikuussa, että he ovat päättäneet erota. Eroilmoituksen jälkeen Jenna Dewan piti jonkin aikaa taukoa sosiaalisesta mediasta, mutta on jälleen julkaissut kuvia normaaliin tahtiin.

Nyt 37-vuotias perheenäiti paljasti uudella YouTube-videollaan kaiken mitä hän on oppinut Jennifer Lopezista, jonka kanssa hän nykyään työskentelee. Jenna Dewan juontaa uutta World of Dance -kilpailua, jonka tuottajana ja yhtenä tuomarina Jennifer Lopez toimii.

Jenna Dewan on saanut seurata menestyneen Lopezin elämäntyyliä lähietäisyydeltä, minkä vuoksi hän päätti paljastaa nyt muillekin viisi asiaa, jotka tekevät Jennifer Lopezista niin upean naisen.

1. Hän on aina valmisJennifer Lopez saapuu aina valmiina kuvauksiin, harjoituksiin ja minne vain.

2. Hän tuoksuu herkulliseltaJennifer Lopez käyttää ihanaa hajuvettä, minkä vuoksi hänen läsnäolonsa voi aina tuntea ja haistaa uskomattoman hyvästä tuoksusta, jonka Lopez tuo mukanaan.

3. Hän ottaa parhaat selfietJennifer Lopez tietää parhaat kuvakulmansa ja onnistuu joka kerta upeissa selfie-kuvissa.

4. Hän hehkuuJennifer Lopezin iho on aina hehkuva sekä ilman meikkiä että meikattuna.

5. Hänellä on oma timanttimukiJennifer Lopezilla on aina mukanaan oma iso muki, joka on kokonaan timanteilla koristeltu.