Paljastus: Frendit-sarja säilyy Netflixissä – tähtitieteellinen hintalappu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka maailman suurin suoratoistopalvelu Netflix ilmoitti poistavansa kaikki suositun Frendit-sarjan jaksot palvelustaan 1. tammikuuta 2019 nelivuotisen sopimuksen päättymisen vuoksi. Sarjan pettyneet fanit saavat nyt kuitenkin ilouutisia, sillä sarja ei sittenkään katoa.

Netflix on sisäpiirin tietojen mukaan tehnyt sopimuksen Frendit-sarjan esittämisestä palvelussaan vielä yhden vuoden ajan. Tästä vuodesta palvelu joutuu maksamaan tähtitietelliset 100 miljoonaa dollaria. Asiasta uutisoineen The New York Timesin mukaan asiasta ei ole vielä virallisesti tiedotettu, mutta lehden lähteet ovat sen arvioiden mukaan luotettavia.

100 miljoonan maksaminen vanhasta televisiosarjasta on ennenkuulumatonta, varsinkin kun kuluvasta vuodesta maksettiin vain 30 miljoonaa dollaria. Netflix ja WarnerMedia eivät kumpikaan ole suostuneet kommentoimaan asiaa. Täysi varmuus asiaan saadaan vasta sitten, kun yhtiöt vahvistavat tiedon.