Mies tatuoitu jo päästä varpaisiin: ”En lopeta koskaan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Ethan Bramble on vasta 22-vuotias, mutta kauttaaltaan kehoaan muokannut. Melbournessa asuvan miehen vartalo on tatuoitu päästä varpaisiin – silmämunia myöten. Lisäksi hän on poistanut napansa ja halkaissut kielensä.

Ethan Bramble on yksi maailman eniten kehoaan muokanneista nuorista. Hän aloitti ulkonäkönsä modifioimisen 11-vuotiaana. Nykyisin hänen vartalostaan on vaikea löytää kohtaa, jossa ei olisi tatuointia. Ethan pitää vartaloaan taideteoksena.

Miehen omat ja hänen tyttöystävänsä vanhemmat ovat luonnollisesti epäileväisiä rankkoihin kehonmuokkausoperaatioihin. Ethan Bramble on kuitenkin vannonut, ettei koskaan lopeta muokkausurakkaansa. Hän on mieltynyt äärimmäisyyksiin menevään tyyliinsä ja aikoo jatkaa selkä suorana valitsemallaan tiellä.

– Seuraavaksi laitan silikonia penikseen, Bramble kertoo.