Sulhanen perui häät – karu totuus morsiamesta paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Häitä ammatikseen järjestävä nainen on paljastanut kaikkien aikojen hurjimman tarinan siitä, kuinka pitkään suunnitellut häät peruuntuivat vain vuorokausi ennen vihkimistä. Syynä oli morsiamen järkyttävä reaktio siskonsa keskenmenoon.

Kaikki haluavat hääpäivänsä olevan ikimuistoinen ja täydellisyyttä hipova. Yksi liian pitkälle menneistä on morsian, joka jätti siskonsa pois hääseurueesta. Syynä oli siskon raskaus. Hääsuunnittelija kertoo, että useimmista naisista kuoriutuu häiden kynnyksellä hirviöitä, mutta hänen mieleensä on jäänyt morsian, joka oli perunut oman siskonsa hääkutsun raskauden vuoksi.

Naisen mukaan morsian ei halunnut juhliinsa henkilöä, joka aiheuttaa erikoistilanteita raskautensa vuoksi. Sisko ei myöskään päässyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan hänen morsiusneidokseen, koska raskausvatsa olisi ollut epäsopiva juhlapukuun. Hääsuunnittelija yritti pitää pokerinaamansa päätöksen kuultuaan. Tilanne muuttui kuitenkin vielä oudommaksi, Not Always Right -sivustolla kerrotaan.

Kolme vuotta vauvaa yrittänyt sisko soitti yllättäen morsiamen äidille, kun hän oli hääsuunnittelijan ja avioparin kanssa tekemässä viime hetken hääjärjestelyjä. Äiti sai tietää, että morsiamen sisko oli saanut keskenmenon. Kaikki musertuivat uutisen kuultuaan – paitsi morsian. Hän sanoi: ”Aha. Tämä siis tarkoittanee sitä, että hän voi osallistua häihini, koska ei ole enää raskaana.”

Morsiamen äiti ja hääsuunnittelija järkyttyivät. Äiti ilmoitti kylmän viileästi hääsuunnittelijalle, etteivät he tarvitse hänen palveluitaan enää, koska perhe ei tulisi kustantamaan penniäkään sydämettömän tyttärensä häihin. Morsian meni paniikkiin. Lopulta häät peruttiin kokonaan uutisesta järkyttyneen sulhasen toimesta.