Duudson-Jukka juhli itsenäisyyttä huippuseksikkään kihlattunsa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa menestyksekkäästi uraa luova suomalainen Duudsoneista tuttu Jukka Hildén meni tannoin kihloihin. Hän kertoi Instagramissa kihlautumisesta Youtube-tähti Chachi Gonzalesin kanssa. Nyt upea pari on juhlinut Suomen itsenäisyyttä näyttävästi.

Jukka julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa hän ja Chachi nähdään poseeraamassa itsenäisyyspäiväjuhlissa. Juhlapaikkana toimi tällä kertaa Los Angelesissa sijaitseva Suomen konsulaatti.

Kihlattu on meksikolaissyntyinen kaunotar, joka kertoi tuolloin omalla Youtube-kanavallaan, ettei ollut koskaan aiemmin tuntenut siten kuin suomalaisen Jukan kanssa. Myös Jukka hehkutti kihlautumista aikoinaan somessa.

– Olemme kihloissa! Rakastan häntä, miten aito, hyväsydäminen ja hurjasti rakastava hän on. Hän tekee minut todella, todella onnelliseksi. Haluan viettää hänen kanssaan koko elämäni. Toivottavasti myös te kaikki muut löydätte onnen elämäänne, Jukka Hildén kirjoitti Facebookissa.