Khloe Kardashian ryhtyi toimenpiteisiin: ”Jos minulle tapahtuisi jotain”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa True Thompsonin Cleveland Clinic -sairaalassa noin viisi kuukautta sitten. Taannoin tuore äiti valitsi lapselleen omista sisaruksistaan edunvalvojan sijaisen siltä varalta, että hänelle joskus tapahtuisi jotakin.

Khloe Kardashian joutui pohtimaan True-vauvan huoltajan valintaa hänen isosiskojensa Kim Kardashianin ja Khloe Kardashianin väliltä. Lopulta nainen päätyi Kimiin, mikä sai Kourtneyn pettymään pikkusiskon päätökseen.

Khloe perusteli, että hänen valintansa perustui lopulta siihen, että hänen mielestään Kimin kasvatustyyli on lähimpänä kasvatusta, jonka hän itsekin haluaisi tyttärelleen antaa. Kim on Kourtneyta tiukempi äiti, mikä on Khloen mieleen. Kourtney toivoo, että sisko vielä pyörtäisi päätöksensä ja huomaisi, että hän olisi tehtävään soveltuvampi vaihtoehto.