Kim Kardashianin yllätysratkaisu – lähetti lapsensa Khloen luokse turvaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen äiti, Kim Kardashian, on joutunut tekemään poikkeuksellisen ratkaisun säästääkseen perheen nuorimmaisen lähes varmalta sairastumiselta. Alle vuoden ikäinen Chicago-tyttö on lähetetty turvaan Kimin siskon Khloe Kardashianin luokse Chicagoon.

– Eilinen oli vaikea päivä, koska flunssa jyllää meillä. Joten kun huomasin flunssan saapuneen, eikä se ollut vielä tarttunut Chigago-pienokaiseen, lähetin hänet Clevelandiin Khloen luokse. Sanoin hänelle, että ota tyttö neljäksi päiväksi hoitoon, koska hän tulisi kotona kipeäksi, KIm Kardashian kertoi Extra TV:lle.

Kardashianien perinteiset joulujuhlat järjestetään tänä vuonna Kim Kardashianin ja Kanye Westin kartanossa. Aiempina vuosina perheen matriarkka Kris Jenner on toiminut emäntänä, mutta tänä vuonna Kim ja Kanye tarjoavat asuntonsa juhlakäyttöön. Syynä on talon suurempi koko.

View this post on Instagram

🤗

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on