Christian Bale paljasti: ”Donald Trump luuli minua Bruce Wayneksi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Christian Bale on esittänyt Batmania trilogiassa Batman Begins, Yön ritari ja Yön ritarin paluu. 44-vuotias näyttelijä tapasi taannoin Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja kertoo, että Trump kohteli häntä kuin Bale olisi ollut oikealta henkilöllisyydeltään Bruce Wayne.

– Tapasin Donald Trumpin kerran. Kuvasimme yhtä Batman-elokuvaa Trump Towerissa, kun hän pyysi minua ylös toimistoonsa. Minusta tuntuu, että hän luuli minua oikeasti Bruce Wayneksi rooliasuni takia, Bale muistelee vuoden 2011 tapaamista Variety-lehdessä.

– Hän puhui minulle kuin Bruce Waynelle ja heittäydyin tilanteeseen. Se oli todella viihdyttävää. En tosin tiennyt silloin, että Trump aikoo presidenttiehdokkaaksi, Bale jatkaa.

View this post on Instagram

"What if he could wear the suit one last time…"

A post shared by Christian Bale (@christianbale_) on