Kiertueen nimestä tyrmistynyt yhtye julkaisi Happoradiolle avoimen kirjeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Happoradio-yhtye julkisti juuri keväällä alkavan Jotain kaunista -nimisen kiertueensa, josta Hullu elämä -niminen hieman tuntemattomampi yhtye tyrmistyi. Se nimittäin käynnisti jo aiemmin samannimisen kiertueen, joka jatkuu yhtyeen itsensä mukaan niin ikään vielä ensi kevään ajan.

Nyt yhtye on julkaissut Happoradiolle osoitetun avoimen kirjeen sosiaalisessa mediassa. Kirje on kirjoitettu hieman kieli poskessa, vaikka siinä on toki ihan aiheesta mukana myös hieman huolta.

Rakas Happoradio,

Huomasimme, että julkaisitte Jotain Kaunista -nimisen konserttisalikiertueen. Onnittelemme teitä hyvästä nimivalinnasta! Maailma tarvitseekin kauneutta, ja sitä teillä on antaa. Muistimme kuitenkin melko nopeasti julkaisseemme saman nimisen kiertueen elokuussa, minkä alla jatketaan myös kevään keikat.

Arvaamattakin selvää, että olette aktiivisesti seurailleet meitä ja kiertuettamme, ja näin todenneet Jotain Kaunista -nimen kiertueelle olevan toimiva. Kuten tiedätte, olemme kiertäneet ympäri Suomea ja käyttäneet #jotainkaunista hashtagia.

Te olette ansiokkaasti ja ansaitusti jo lunastaneet paikkanne Suomen musiikkikentän etulinjassa, ja luonnollisesti myös tuleva kiertueenne tulee saamaan merkittävää näkyvyyttä mediassa. Meille taas tuntemattomampana, nousevana yhtyeenä jokainen millimetri palstatilaa merkitsee paljon.

Sen vuoksi olemme huolissamme, että teidän päätöksenne antaa kiertueellenne sama nimi kuin meidän kiertueellamme, tulee tekemään hallaa meidän kiertueemme näkyvyydelle.

On ennustettavissa, että jatkossa esimerkiksi Instagramissa #jotainkaunista tagilla löytää värikkäiden kukkakuvien lisäksi paljon settiä teidän kiertueenne keikoilta, ja meidän keikkakuvamme hukkuvat suosionne (ja päivänkakkaroiden) alle.

Kuulkaa ääni, jolla huudamme ja toivomme, että ymmärrätte sanamme.

Me päätimme, että korvauksena aiheuttamastanne kivusta, särystä ja palstatilan menetyksestä, annamme teille luvan ottaa meidät mukaan jollekin konserttisalikiertueenne keikoista! Tai kaikille.

Ja tehdään jotain kaunista.

– Hullu Elämä