Lehden otsikon härski moka: ”Julia Robertsin reiät paranevat iän myötä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus pienilläkin kirjoitusvirheillä voi olla mittavat ja koomiset seuraukset. Erään lehden Julia Robertsia koskeva uutinen sai härskin uuden merkityksen yhden kirjaimen vaihtumisen seurauksena.

New Yorkin osavaltion paikallislehti Post-Journal julkaisi artikkelin, jossa näyttelijä Julia Roberts kertoo elämänsä ja rooliensa parantuneen iän myötä. Rooleja tarkoittavan ”roles”-sanan tilalle oli kuitenkin vahingossa päätynyt reikiä tarkoittava sana ”holes”.

– Julia Roberts huomasi elämänsä ja reikiensä muuttuneen paremmiksi iän myötä, otsikoissa luki.

Lehti on sittemmin ilmoittanut kyseessä olleen kirjoitusvirhe, ja vahvistanut oikean sanan olleen ”roles”. Alkuperäinen otsikko kuitenkin ehti levitä nopeasti verkossa ja herättää runsaasti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.