MTV Uutisten uusi studio paljastetaan huomenna – tässä maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV Uutisten uusi studio ja ilme paljastetaan Seitsemän uutisissa huomenna lauantaina. Silloin Maija Lehmusvirta ja Keijo Leppänen ankkuroivat MTV3-kanavan Seitsemän uutiset ensikerran uudesta uutisstudiosta. Studiossa on jatkossa lähes 30 metriä näyttöpintaa.

Uusi studio mahdollistaa uudenlaisen visuaalisen uutiskerronnan sekä säälähetyksille poikkeuksellisen ison näytön. Helsingin Ilmalassa sijaitseva studio on näyttävä kokonaisuus, johon on otettu oppia maailmalta isojen televisioyhtiöiden uutisstudioista.

MTV Uutiset

– Tutkimme tarkasti mitä maailmalla on tehty sekä sovelsimme nyt nähtävän ratkaisun Pöllölaakson parhaiden uutisperinteiden mukaan, luova johtaja Johannes Kantelinen toteaa.

– Kaiken ytimessä on laadukas uutistuotanto. MTV Uutisten tekniikka ja ilme hyppäävät nyt aimo harppauksen eteenpäin ja sen avulla huolehdimme vieläkin paremmin, että television uutislähetykset tarjoavat suomalaisille katsojille kaikki päivän tärkeimmät uutisaiheet, vastaava päätoimittaja Tomi Einonen vakuuttaa.

Studiouudistuksen ohella myös uutis- ja ajankohtaisohjelmien logot, tunnisteet ja musiikit uudistuvat. Uudesta studiosta esitettävät ohjelmat eli Seitsemän ja Kymmenen uutiset, Huomenta Suomi, Sää ja Tulosruutu saavat uudet ilmeet. Samalla MTV Sportin nimi muuttuu MTV Urheiluksi.