Kauneusleikkausten karmaiseva seuraus – leikkausaddikti tuhosi kasvonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna iranilaisesta Sahar Tabarista, joka on käynyt nuoresta iästään huolimatta yli 50 kauneusleikkauksessa näyttääkseen suuresti ihailemaltaan näyttelijä Angelina Jolielta. Parikymppinen nainen näytti kuvissa lähinnä elävältä kuolleelta.

Sahar Tabarin kerrottiin jo viime vuonna painavan ainoastaan 40 kiloa, eikä hän näytä tippaakaan terveemmältä tuoreissa otoksissa. Nainen on kaiketi käynyt läpi suuren joukon uusia kauneusleikkauksia kasvoissaan olevien haavataitosten takia.

Joissakin kuvissa hän poseeraa nukkemaisen ystävänsä, Sanazttin kanssa Instagramissa. Kaksikko on kuin suoraan kauhuelokuvista. lkonäköään radikaalisti muuttavat ihmiset kärsivät usein dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, joka luokitellaan mielenterveysongelmaksi.