Asu petti Tanssii tähtien kanssa -brittiversiossa – vilahtiko paljas alapää miljoonille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastomuus ja varsinkin intiimialueiden esittely ei koskaan kuulu televisioon parhaaseen katseluaikaan, mutta nyt Britanniassa on noussut valtaisa kohu naiskilpailijan tanssiasun petettyä nolosti kesken esityksen. Kotikatsomoihin nimittäin välittyi näky hänen paljaasta alapäästään, mikä on suututtanut suuren joukon katsojia.

31-vuotias toimittaja Stacey Dooley esiintyi lauantaina paikallisessa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa upeassa mustassa asussa, jonka helma kuitenkin nousi paso doblen eräässä vaiheessa niin sanotun vesirajan yläpuolelle. Miljoonat katsojat tyrmistyivät, sillä kotikatsomoissa verkkokalvoille piirtyi selvästi naisen paljaan vaginan muodot. Tapaus aiheutti välittämästi kohun.

Todellisuudessa Stacey Dooley ei esitellyt kuitenkin paljasta alapäätään, vaikka sellaiselta se kotikatsomoissa näytti. Ainakin tuotantoyhtiön kertoman mukaan hänellä oli yllään ihonvärinen asu, joka sattui olemaan tarpeeksi tiukka paljastaakseen intiimialueen muodot. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa kiistellään siitä oliko kyseessä paljas intiimialue vai ei. Virallisten tietojen mukaan paljastelua ei siis tapahtunut.