Eva Wahlström kasvot ruhjottuna somessa: ”Käkättimeen tuli”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nyrkkeilytähti Eva Wahlström mitteli taannoin kovatasoisessa WBC-liiton ottelussa MM-tittelistä Melissa St.Vilin kanssa, ja onnistui säilyttämään höyhensarjan vyönsä Suomessa. Nyt Wahlström on hävinnyt Katie Taylorille kaikin tuomariäänin WBA- ja IBF- liittojen kevyensarjan MM-ottelussa.

Wahlström julkaisi ottelussa ikuistetun valokuvansa sosiaalisessa mediassa. Kuvassa näkyviä vammoja jouduttiin paikkailemaan lääkärin toimesta, sillä tikkejä jouduttiin ompelemaan niin otsaan kuin silmäkulmaankin. Eva kertoi, että silti tunnelmat ovat korkealla.

– Käkättimeen tuli, ja parempi nyrkkeilijä voitti. En pystynyt sankaritekoon, mutta mieli on silti oikein hyvä. Toivottavasti teilläkin on. Taistelin hienosti ja kokemus oli upea, ja oon terve vaikka vähän tikattu. Päästään pian kotiin viettämään joukupyhiä lasten kanssa ja se on parasta.