Naisella hurja kasvotatuointi – pidätyskuvasta viraalihitti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa pidätetyistä henkilöistä otetaan valokuvat poliisien arkistoon yhdessä sormenjälkien ja muiden kehon tunnusmerkkien listaamisen lisäksi. Tunnusmerkkeihin kirjataan myös pidätetyllä olevat tatuoinnit, ja 27-vuotiaalla ohiolaisnaisella ne ovat olleet poikkeuksellisen näyttäviä.

Ohiolainen Alyssa Breanne Zebrasky on pidätetty Walmart-kauppakeskuksesta varkaudesta sekä huumeiden ja huumausainetarvikkeiden hallussapidosta. Naisen käsilaukusta löydettiin ruisku, metamfetamiinia ja opioidiriippuvuuden hoitoon tarkoitettua Suboxonea. Hänen pidätyskuvansa leviää parhaillaan viraalina netissä.

Mahoningin lääninvankilassa tuomiotaan odottavalla Zebraskylla on poikkeuksellinen kasvotatuointi. Hänen kasvoilleen on tatuoitu meksikolaisen vainajien muistojuhlassa usein nähty pääkallomaski. Zebraskylle on asetettu 6.000 dollarin suuruinen takuusumma, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi