Purkitettu pieru myyntiin – tässäkö joulun hittilahja?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Persoonallisen ja aidosti yllättävän joululahjan löytäminen sukulaiselle, ystävälle tai rakkaalle voi olla hankalaa. Onneksi on olemassa vaikean työn omasta puolesta tekeviä yrityksiä. Farts Direct -palvelu tarjoaa taatusti epätyypillisiä lahjoja.

Yrityksen kautta haluamalleen henkilölle voi lähettää purkitetun pierun. Pieruja on tarjolla eri hajuisina. Läheiselle voi valita muun muassa versoavan löyhkän, pehmeän lusikallisen ja currynapalmin. Joko tervehdysviestillä varustettuna tai anonyymisti lähetettävä pieni purkillinen pierua maksaa 10 puntaa, eli noin 12 euroa.

– Meidän täytyy päästää irti pieruihin liittyvästä stigmasta päästämällä pieru irti. Tuhnun jakaminen on tärkeää, etenkin joulun alla, Farts Directin toimitusjohtaja kuvailee Ladbible-sivuston mukaan.