Ex-vaimo ilmestyi häihin – riehui raivohulluna ja tuhosi hääkakun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katkeroitunut ex-vaimo oli saanut tietää, että hänen entinen miehensä oli astelemassa vihille uuden naisen kanssa. Paria vainonnut nainen päätti kostaa vastavihityille tuhoamalla heidän unelmien hääpäivän juhlatilassa riehumalla.

Bored Panda -sivusto kertoo, että raivohullu ex-vaimo oli saapunut hääpaikalle kuin myrskyn merkki. Hän oli tarttunut hääkakkuun ja heittänyt sen kohti pariskuntaa. Sen jälkeen mielipuolen lailla huutanut öykkäri oli tarttunut viinipulloihin ja viskonut niitä maahan säpäleiksi.

Sulhasen kaverit ottivat sekopään kiinni. Hääsuunnittelija otti puolestaan yhteyttä paikalliseen leipomoon, josta hän pyysi pikatilausta kaikista munkeista ja donitseista. Leipomon johtaja kertoo morsiamen rakastaneen donitseja lapsuudestaan saakka, joten hääkakun tuhoutuminen teki tarjoiluista entistäkin maittavamman.