Lapsena maailman kauneimmaksi valittu voitti jälleen – maailman kauneimmat kasvot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuskilpailuissa kauneus on luonnollisesti aina katsojan silmässä, mutta kun ratkaisu tehdään äänestyksellä, niin saadaan selville suuren yleisön mielipide. Kymmenen vuotta sitten tuolloin vasta kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin.

View this post on Instagram

17 !!!!!! 💋🎊🎁🎂

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, Thylane Blondeau voitti myös uransa toisen kauneuskilpailun, sillä nykyisin 17-vuotias mallikaunotar on nyt valittu äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi. Thylane on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.

Thylane Blondeau kertoi voitostaan sosiaalisessa mediassa. Hänen lisäkseen listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Thylane sijoittui listalla toiseksi.