BB-Mariannen kuolatuimmat kuvat kuin miestenlehdestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosta tuttu realitytähti Marianne Kallio on nykyisin ulkoisia avujaan auliisti sosiaalisessa mediassa esittelevä pienen lapsen äiti. Naisen fanijoukko rakastaa paljastavia otoksia, joissa näkyy roimasti rintaa, reittä ja takapuolta.

Nyt Marianne Kallio on julkaissut parhaat kuvansa viime vuodelta koosteen muodossa. Kuten arvata saattaa, ovat hänen tykätyimmät poseerauskuvansa kuin suoraan miestenlehden sivuilta. Ja miksipä ei, sillä hänen herkullinen vartalonsa on luotu esittelemiseen.

Perheenäidin silikonirinnat, vaaleana laskeutuvat hiustenpidennykset ja nukkemainen meikki viehättävät etenkin miespuolisia faneja. Hän on saanut viime vuonna yhteensä 202.496 tykkäystä Instagramin 124 kuvaan.

View this post on Instagram

😍😘🙏

A post shared by Marianne Kallio (@neitikallio) on