Perheenäiti teki pilaa niukoista bikineistä – kuvasta hervoton nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme Starassa seuranneet bikinimuotia jo pian kahden vuosikymmenen ajan, ja viime aikoina on ollut taas selvästi merkkejä palaamisesta 80-luvulla edellisen kerran nähtyyn hyvin niukkaan bikinimuotiin. Kasarityyliset korkeavyötäröiset, mutta kangasta säästävät mallit tekevät nimittäin taas tuloaan.

Näin niukat bikinit eivät tietenkään sovi kaikille vartalomalleilla, ja nyt Knee Deep in Life -blogia kirjoittava perheenäiti on esitellyt miltä tällaiset trendibikinit näyttävät hänen yllään. Hänen valokuvansa sai välittömästi valtaisan suosion ja se leviää nyt lukemattomissa foorumeissa.

View this post on Instagram

GOOGLE GOALS…. TEASE HIM…. When you start your period so you just want to make it clear you're going to suffer from a heavy bout of bitchbagitus and there is fuck all he can do about it, mainly because it feels like your womb is trying to forcible drag itself out of your body via your anal cavity and leave you to bleed out. Me: I'm worried I've got ecoli. Steve: ….what?? Why?? Me: because I ate chicken yesterday and now I feel achy. Steve: Laura, how the fuck do you even get to ecoli from eating chicken? How??? I don't understand. Me: I just feel it. I have this inner sense like this could turn really deadly. Steve: are you being sick???? Me: okay, fuck. Literally, I know I've just worried you but I've just started my period. I don't have ecoli. In other news don't google your symptoms. Turns out Google doesn't know shit. True story. That poor bastard lives with this every fucking day. @alexisren #sexy #inailedit #googlegoals #funnyphotos #periods #menstalcrampsfeellikeecoli #justsaying #iwasgettingworried

A post shared by Knee Deep In Life (@kneedeepinlifeblog) on

View this post on Instagram

GOOGLE GOALS …. BEND IT FLEX IT…. When you think you've got piles but you just need him to double check because you're out of anusol. Jlo, I'll be fucked if I'm bending over that hard for anything other than a bag of Maltesers. To all my new followers, I'm here to empower, support, encourage, make you laugh until you piss and show you how easy it is to give zero fucks over social norms. Dependant on when my period is due will depend on whether I post something sad because hormones give me the Debbie Downers (sorry to all Debbie Downers it's a really fucking unfortunate name). If you can manage all that legendary stuff then buckle in you beauts, fuck knows what's next. Yes, I have a spotty arse and you'll no doubt see it if you zoom. You're welcome. Much love, The gimp loving, spanx wearing, buck teethed, big nosed, munt shuffler X @jlo #googlegoals #funnyphoto #muntshuffler #spottyarse #legendsofkneedeep #nailedit #piles #whereismyendorsement #anusoliamwaiting #nopressure

A post shared by Knee Deep In Life (@kneedeepinlifeblog) on

Kommenteissa perheenäiti on saanut paljon tukea hauskalle tempaukselleen. Hän itse toteaa, ettei jokaisen kannata ottaa vakavasti suosituksia siirtyä tällaisiin bikineihin, sillä ensin kannattaa miettiä miltä ne näyttäisivät oman vartalon yllä. Hänen toista kommenttiaan tuskin tarvitsee edes kääntää suomeksi.

– Ain’t no one got any business seeing the other side of that emoji. It’s like a hairy angry venus flytrap that smells a bit like piss and old farts, perheenäiti kirjoittaa.