Pakarat kuin vuoret – Bebe Rexhan bikinikuva vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Bebe Rexha on verrattain lyhyestä urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. 29-vuotias Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään, ja sittemmin julkaistu No Broken Hearts -kappaleen video nousi valtavaksi nettihitiksi.

View this post on Instagram

On a beach somewhere…

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Bebe Rexhalla on aina aikaa faneilleen ja hän pysähtyykin usein kadulla ottamaan useita selfie-kuvia innokkaiden fanien kanssa. Nyt popkaunotar on julkaissut itse verkossa valokuvan, joka esittelee lähes koko kuvan leveydeltä hänen molemmat pakaransa. Mukana on lisäksi upeita kuvia myös muun muassa hänestä iltapuvussa.

Taannoin Bebe Rexha osallistui Glamour Magazine -lehden haastatteluun, jossa hän pääsi kuulemaan miten hänen faninsa laulavat naisen omia kappaleita. Rexhalle näytettiin YouTubesta miten ihmiset ovat versioineet hänen suosituimpia kappaleitaan. Nainen oli todella otettu laulajien äänistä ja siitä miten upeita versioita he olivat hänen kappaleistaan tehneet.