Maisa Torppa rohkeassa iltapuvussa – kääntää takuulla miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella useasti otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Usein ne ovat aiheuttaneet kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Nyt Maisa on esitellyt upeita lomakuviaan someseuraajilleen.

Dohassa lomaileva Maisa Torppa nähdään tuoreimmassa kuvassaan poseeraamassa Qatarin Dohassa sijaitsevassa Marsa Malaz Kempinski -luksushotellissa. Hänen upea iltapukunsa korostaa täydellisesti kurveja.

View this post on Instagram

Dinner 🍽

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

View this post on Instagram

🔜 Mombasa #bubbleroomstyle

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Taannoin Torppa yllätti seuraajansa julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality