Uutisankkurin takki naurattaa – kaula-aukko näyttää sukupuolielimeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen Channel Ninen uutisankkuri Samantha Heathwood on päässyt otsikoihin asuvalintansa vuoksi. Uutistenlukijan päällä oleva jakkutakki muodosti kaula-aukkoineen härskin näyn kotikatsomoihin.

Uutisankkuri Samantha Heathwoodin päällä nähtiin äskettäin vihreä jakkutakki. Takin kaula-aukko saa ainakin kaksimielisten nauruhermot hersymään, sillä se muodostaa pään alapuolelle ilmiselvän peniksen muodon. Uutistenlukijan kuvat ovat lähteneet kiertämään sosiaalisessa mediassa.

LAD Biblen mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun sama takki saa huomiota netinkäyttäjien keskuudessa. Samanlainen jakku nähtiin Network 10 -televisiokanavan uutistenlukija Natarsha Bellingin päällä vuonna 2016. Joku oli ehtinyt jo unohtaa kohun.