Demin jättipovi uhmaa painovoimaa – rantakuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Tällä kertaa kohuttu povipommi poseeraa somekuvassaan upeasti bikineissä syömässä välipalaa auringonpalvonnan tiimellyksessä.

View this post on Instagram

Acai 😍💖

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

Happiness is a day at the beach 💛

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on