53-vuotias Elizabeth Hurley bikineissä kuin parikymppinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurleytä ei ihan heti ainakaan kuvista uskoisi selvästi yli 50-vuotiaaksi. Suosikkinäyttelijä on jälleen ilahduttanut some-seuraajiaan bikinikuvilla, sillä hän poseeraa sosiaalisessa mediassa upeissa kuvissa.

View this post on Instagram

#India @elizabethhurleybeach 😘😘😘 #kashmirbikini

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

53-vuotias tähti paljasti taannoin pitävänsä itsestään huolta terveiden elämäntapojen ja kuntoilun avulla. Hän kiittää hyvinvoinnistaan myös taukoja älypuhelimen käytöstä. Elizabeth Hurley tunnettiin 90-luvulla myös Hugh Grantin tyttöystävänä. Tähti esiintyy parhaillaan keskeisessä roolissa The Royals -sarjassa.

View this post on Instagram

Monique Bikini in white 😘 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

View this post on Instagram

More #BombayNights #India 💗

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on