Isä takavarikoi puhelimen rangaistuksena – teini soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevassa Clevelandin kaupungissa asuva 16-vuotias Malikah-niminen teini soitti kiukuspäissään hätänumeroon. Tyttö ilmoitti, että hänen isänsä oli ottanut luvattomasti haltuunsa hänen 800 dollarin arvoisen älypuhelimen.

Malikah sanoi hätänumerossa, että hänen isänsä oli ottanut hänelle kuuluvaa omaisuutta ilman lupaa. Tyttö halusi puhelimensa takaisin, jotta olisi voinut lähteä isoäidilleen. Poliisit menivät heidän kotiinsa selvittämään erimielisyyttä.

Selvisi, että Malikahin puhelin oli takavarikoitu osana isän antamaa rangaistusta. Poliisit selvittivät tytölle, että kyseessä ei ole omistusoikeuteen liittyvä asia, vaan isän antama rangaistus laitteen hallussapitoon liittyen on vanhemman etuoikeus.

Poliisi kirjoitti raporttiin, että hätänumeroon soittaneen teinin kotona ei ollut aktiivista riitaa tai ongelmaa, The Smoking Gun uutisoi.