Naisen vaginasta löytyi neljä Rolexia – erikoinen varkaus selvisi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen liikemies, Ramon Diaz, oli ollut viettämässä villiä iltaa Miami Beachilla sijaitsevassa yökerhossa. Hänen kanssaan lähti jatkoille 29-vuotias Delajurea Brookens. Kaksikko siirtyi 46-vuotiaan bisnesmiehen Clarion Suites -hotellin huoneeseen.

Kun Ramon Diaz meni saniteettitiloihin tarpeilleen, huomasi Delajurea Brookens tilaisuutensa koittaneen. Hän nappasi huoneessa olleen Crown Royal -viskilaukun ja sen sisällä olleet arvokellot. Kassissa oli yksi Hublotin ja neljä Rolexin rannekelloa, joiden yhteisarvo on 108.000 dollaria. Diaz juoksi huoneesta paenneen Brookensin perään ja hotellin vastaanottotiskin työntekijät soittivat poliisille.

Brookens saatiin nopeasti kiinni ja hänen hallustaan löydettiin Crown Royalin pussukka sekä Hublotin kello, The Smoking Gun uutisoi. Neljä muuta arvokelloa löydettiin myöhemmin vankilassa ruumiintarkastuksen yhteydessä. Hän oli piilottanut Rolexit vaginaansa.

Poliisi