Saara Aaltoa pyydetty Spice Girls -yhtyeeseen – korvaisi Victoria Beckhamin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulaja Saara Aalto nousi taannoin julkkikseksi Britanniassa, jossa hän menestyi upeasti X Factor -kilpailussa ja sijoittui siinä lopulta toiseksi. Nyt brittilehti The Sun on pudottanut todellisen uutispommin, sillä lehden mukaan Saara Aaltoa on pyydetty mukaan Spice Girls -yhtyeeseen.

Lehden mukaan yhtyeen jäsen Mel C on tiedustellut Aallon halukkuutta olla mukaan Spice Girlsin paluukeikoilla jäsenenä, kun yhtye tekee paluun. Saaran tehtävä olisi korvata Victoria Beckham, joka ei ole osallistumassa yhtyeen konsertteihin.

Viime aikoina Dancing on Ice -ohjelmassa Britanniassa nähty Saara Aalto on tunnustautunut Spice Girls -yhtyeen faniksi ja hänet tullaan mahdollisesti näkemään esiintymässä suosikkiyhtyeensä keikoilla yhtenä yhtyeen jäsenenä. Saara kertoi lehden haastattelussa Mel C:n todenneen, että yhtyeessä on aina tilaa hyvälle laulajalle.