Aura Fest julkisti päätähtiään – kova kattaus kotimaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna yhdeksännen kerran järjestettävä kaupunkifestivaali Aura Fest juhlitaan Turun Kupittaanpuistossa 9. – 10. elokuuta kaksipäiväisenä. Ikärajaton festivaali tavoittelee oheistapahtumineen yli 12.000 kävijää. Nyt artisteista julkistetaan kymmenen.

– Yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest suosii tänä vuonna erityisesti kotimaisia artisteja. Ensimmäisten julkaisujen joukossa onkin suuri joukko tämän hetken eturivin artisteja soittolistojen kärjestä, Aura Festin promoottori Tommi Mäki kommentoi.

Tänään Aura Fest julkisti suosikkiartistit, joita ovat JVG, Pyhimys, Ellinoora, Gasellit, Evelina, Lukas Leon, Aleksanteri Hakaniemi, Kymppilinja, Nikke Ankara ja Petri Nygård.

– Itse pitkästyn helposti konserteissa ja haluan kehittää keikkakokemusta mielenkiintoisemmaksi ja yllätyksellisemmäksi, sen sijaan, että panostaisin pelkkään määrälliseen isouteen. En halua paljastaa liikaa etukäteen, mutta todella ainutkertaisia festarikonsertteja on luvassa, Pyhimys kommentoi tulevaa keikkaansa.