Emily Ratajkowski esitteli pakaransa näyttävästi – ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

@inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Täydellisyyttä hipovaa vartaloaan usein sosiaalisen median päivityksissään esittelevä kaunotar nähdään nyt somekuvassa, jossa hän keikistelee kameran edessä valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Vaikka bininit peittävät enemmän kuin tavallisesti, ne paljastavat silti pakarat lähes kokonaan.

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.

View this post on Instagram

@jacquemus ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on