Alicia Keys yllätti – yläosattomissa rohkeassa somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Alicia Keys on aloittanut meikittömän elämän ja onnistunutkin herättämään paljon huomiota omalla tyylillään esimerkiksi gaalailloissa, joiden punaiselle matolle nainen on astellut juhlapuvussa meikittömänä. Nyt nainen yllätti todella rohkealla somekuvallaan.

Laulaja Alicia Keys nähdään nyt poseeraamassa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan valokuvassa yläosattomissa, vaikka tämänkaltainen paljastelu ei ole aiemmin kuulunut hänen tyyliinsä. Kuva on luonnollisesti saanut välittömästi suuren suosion hänen faniensa keskuudessa.

View this post on Instagram

BIG news…. 🔥🔥🔥 (check my story)

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Alicia Keys on kertonut aiemmin, että meikittömyydestä on tullut hänelle jo elämäntapa ja kannanotto, johon hän yrittää aktiivisesti saada mukaan myös muita julkkiskaunottaria. Meikittömänä nainen keskittyykin nyt ilmaisemaan itseään ulkonäöllisesti lähinnä hiusten ja vaatteiden avulla.