Saara Aalto teki historiaa Dancing on Ice -ohjelmassa – yllättävä someraivo repesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto nousi kansainväliseksi tähdeksi osallistumalla taannoin Britannian X Factor -kilpailuun ja sijoituttuaan kilpailussa toiseksi. Nyt Aalto on saanut kunnian osallistua niin ikään huippusuosittuun Dancing on Ice -ohjelmaan, ja hänestä on jo muodostunut yksi kilpailun ennakkosuosikeista.

Sunnuntaina Saara esitti upean tanssin itselleen hyvin läheisen Frozen-elokuvan Elsa-prinsessana. Frozen-elokuvan tunnuskappale Let it Go tunnetaan Saaran bravuurina, jonka hän on esittänyt lukemattomilla eri kielillä, joten hän päätti laulaa ja jäätanssia samassa esityksessä. Vastaavaa ei ole kukaan aiemmin tehnyt.

Aallon ja hänen luisteluparinsa saivat esityksestään huippupisteet, ja katsojien lisäksi esimerkiksi olympiakultaa taitoluistelussa voittanut ohjelman tuomari Christopher Dean kehui sitä vuolaasti. Pian esityksen jälkeen pieni osa katsojista ryhtyi kuitenkin kritisoimaan Saaran esitystä, koska hän sai sekä luistella että laulaa samassa esityksessä. Saaran taitojen monipuolisuuden esittely ei ollut heidän mieleensä.