Suomiräppäri MKDMSK on kuollut – kollega aiheutti heti someraivoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rap-artisti MKDMSK on kuollut. Suru-uutisesta kertonut kollega Juno aiheutti saman tien someraivoa edesmenneen artistin fanien piireissä, sillä verkossa julkaistu surunvalittelu sisälsi myös ilkeäksi tulkitun viittaukseen MKDMSK:n menneisyyteen.

– Jos olit ystävä tai vaikka olit heitteri juo yski monen ihmisen ystävälle Atelle ja omalle kollegalle! On surullista menettää nuoria ihmisiä ja on taitellee myös paskaa että lahjakkaita lähtee liian aikaisin! Big Love. Olet musiikin kautta aina tänne jäävien mukana, Juno kirjoitti sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan päivityksessä.

MKDMSK, eli oikealta nimeltään Atte Toikka, tuli vuosia sitten verkossa tunnetuksi Jonne-meemeistä, joita levisi tuhatmäärin lukuisissa eri verkkopalveluissa. Sanotaan jopa, että Jonne-termi tuli yleisesti tunnetuksi hänen ansiostaan. Toikka ei kuitenkaan itse pitänyt tästä osasta historiaansa.

Räppäri Juno julkaisi nyt päivityksensä yhteydessä MKDMSK:n sijaan EuroShopperin energiajuomasta, mikä tulkittiin viittaukseksi Toikan Jonne-meemeihin ja siten pahantahtoiseksi ilkeilyksi.

– Aika vitun mauton vitsi jos nyt viittaat tolla siihen Albertin ”es jonne” kuvaan. Ei vaikuta kovin kunnioittavalta toisen muistolle, eräs kommentoi.

– Ootko @junogbr ihan varma ettei sulla oo yhtä ylimääräistä kromosomia? Tästä päivityksestä voisi helposti päätellä niin, toinen totesi.

– Jos ei sen vertaa tajua ettei oo ehkä paras tapa osoittaa osanottojansa es tölkillä toisen menehtymisestä nii sillo ois ehkä parempi olla vaa laittamatta mitään, kolmas toteaa.

View this post on Instagram

🕰

A post shared by MKDMSK (@mikidimaski) on

Junon Instagram-päivityksen lisäksi suru-uutisesta uutisoi Rumba.