Mestis-ottelun selostaja kuulutettiin siirtämään autonsa: ”Kaikkea pitääkin sattua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekko-otteluissa tapahtuu harvemmin mitään kovin ihmeellistä kaukalon ulkopuolella, mutta nyt Mestis-sarjan ottelussa Joensuun Jokipoikien ja Heinolan Peliittojen välisessä ottelussa on tapahtunut tällainen erikoistilanne.

Kesken ottelun selostajalle selviää, että hallissa kuulutettava rekisterinumero kuuluu hänen autolleen. MIes ei lähtenyt kesken erän siirtämään autoaan vaatimuksesta huolimatta, vaan totesi yrittävänsä siirtää sen ehkä erätauolla.

– Voi perkale kaikkea pitääkin sattua! Aivan uskomaton tilanne, kun @Peliitat1969 vs. @Jokipojat -pelin selostaja tajuaa kuulleensa oman autonsa rekisterinumeron ja, että auto pitäisi siirtää välittömästi, päivityksessä todetaan.