Maanviljelypeli Farming Simulator saa oman e-urheiluliigan

Digi Pelit · Tim Isokivi

Elektroninen urheilu kasvattaa jatkuvasti suosiotaan ympäri maailman. Pian myös Farming Simulatorin -maanviljelypelin mestarit tulevat ottamaan toisistaan mittaa.

Giants Software -yhtiö on ilmoittanut perustavansa Farming Simulator League -kilpailusarjan. Sen myötä eri puolilla maailmaa tullaan järjestämään 10 Farming Simulator -turnausta ja finaaliottelu, jonka voittajajoukkue palkitaan 100 000 euron palkintopotilla.

Farming Simulator Leaguessa toisistaan ottavat mittaa kolmen hengen joukkueet. Mashable-sivuston mukaan Giants Software ei ole vielä paljastanut tarkempia yksityiskohtia liigassa käytettävästä pelitilasta.

Farming Simulator -peleissä pelaajat heitetään maajussin saappaisiin huolehtimaan erilaisista tehtävistä maatilalla. Pelisarjan osia on myyty maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa kappaletta.