Instagram-malli paljasti – näin helppo peppukuvia on on editoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa suuren suosion Diary of a Fit Mommy -nimimerkillään saanut Sia Cooper on varsinkin monien perheenäitien suosikki, koska hän julistaa kehopositiivisuuden puolesta. Nyt Sia on osoittanut miten helppoa on editoida esimerkiksi Instagramissa julkaistavia peppukuvia.

View this post on Instagram

It’s so easy to edit a photo these days. No, I’m not even talking about Photoshop. I’m talking these little iPhone apps that allow you to smooth cellulite, slim waists and thighs, and make your booty bigger. Crazy right? The photo of me is from Maui last year. I altered it in less than a minute! I just want to show you that it’s so easy to manipulate photos with the touch of a button and many celebrities and fitness models do it on the daily. I’m not saying to stop believing everything you see. Just stop COMPARING. You’re a queen and the only person you need to focus on and compare yourself to is the gal you were yesterday. Have a great week!

A post shared by SIA (@diaryofafitmommyofficial) on

Cooper julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa ennen ja jälkeen -kuvat itsestään. Hän korosti, ettei tarvinnut editointiin esimerkiksi Photoshopia tai muitakaan ammattitason sovelluksia, sillä jo matkapuhelimen sovellukset riittävät siihen hyvin.

Älypuhelinten sovellukset poistavat iholta selluliittiä ja muita poikeavuuksia, jotka moni haluaa häivyttää kuvistaan. Lisäksi niillä voi kaventaa vyötäröä ja vaikkapa reisiä. Sian mukaan hän editoi julkaisemansa jälkeen-kuvan alle minuutissa.