Instagram-malli paljasti – näin helppo peppukuvia on on editoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa suuren suosion Diary of a Fit Mommy -nimimerkillään saanut Sia Cooper on varsinkin monien perheenäitien suosikki, koska hän julistaa kehopositiivisuuden puolesta. Nyt Sia on osoittanut miten helppoa on editoida esimerkiksi Instagramissa julkaistavia peppukuvia.

Cooper julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa ennen ja jälkeen -kuvat itsestään. Hän korosti, ettei tarvinnut editointiin esimerkiksi Photoshopia tai muitakaan ammattitason sovelluksia, sillä jo matkapuhelimen sovellukset riittävät siihen hyvin.

Älypuhelinten sovellukset poistavat iholta selluliittiä ja muita poikeavuuksia, jotka moni haluaa häivyttää kuvistaan. Lisäksi niillä voi kaventaa vyötäröä ja vaikkapa reisiä. Sian mukaan hän editoi julkaisemansa jälkeen-kuvan alle minuutissa.

Uusimmat