Susanna Penttilä esitteli upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja liikenaisena kuuluisuuteen noussut seurapiirikaunotar Susanna Penttilä hemmottelee sosiaalisen median seuraajiaan upeilla otoksilla. Naisen kurvit saavat usein etenkin miespuolisten seuraajien polvet veteläksi. Nyt Penttilä on esitellyt upean bikinivartalonsa.

View this post on Instagram

#waitingsummer 👙🏝

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Susanna Penttilä poseeraa sosiaalisessa mediassa kuvassa, jossa hänet nähdään rantakohteen hotellin parvekkeella poseeraamassa bikineissä. Kuvatekstissään hän toteaa odottavansa jo kovasti ensi kesää.

Helsinkiläisen vaateliike Ferrerin omistava Susanna Penttilä esittelee mielellään sosiaalisessa mediassa vaatemallistojaan. Susanna Penttilän muotiliike on toiminut Helsingissä yli 25 vuotta. Hänet on nähty suomalaisissa viihdeohjelmissa ja aikakausilehtien sivuilla. Penttilä on aktiivinen eläinoikeuksien puolustaja.

View this post on Instagram

#nudecolor dress

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on