Crab Raven akustinen versio ihastuttaa – sopii loistavasti myös kitaralle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noisestormin Crab Rave -kappale nousi viime vuonna viraali-ilmiöksi ja sen Youtube-videolla on jo yli 32 miljoonaa katselukertaa. Nyt Eddie van der Meer -niminen kitaristi on soittanut kappaleen akustisella kitaralla.

Kitaristin maittava Crab Rave -versio on saanut lyhyessä ajassa suursuosion Youtubessa. Oivallinen soittoversio toimii äärimmäisen hyvin, sillä akustisen kitaran kaikukoppa ja metallikielet muodostavat korvaan sopivan kokonaisuuden. Kappaleessa kaikuu sen tropikaalinen soundi.

Ihmiset ovat ihastuneet akustiseen versioon ja pyytävät, että Eddie van der Meer tekisi biisistä pidemmän version. Noisestormin alkuperäinen kappale on saanut innoituksensa rannoille nousseista ravuista, jotka napsuttelevat ilmaan nostettuja saksiaan parvessa.