Vihanaisista tulikin rakastavaiset – sukupuolenvaihdos muutti kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lillie Semmens ja Mhari Sellstrom vihasivat toisiaan teini-ikäisinä. Neitokaiset olivat aina napit vastakkain, kunnes Mhari aloitti sukupuolenvaihdoksen. Nyt entiset vihanaiset seurustelevat keskenään ja ovat korviaan myöten rakastuneita.

Lillie ja Mhari ovat seurustelleet muutaman kuukauden ajan. Lillie on nykyään Mharin tyttöystävä, mutta kertoo hänen inhonneen kumppaniaan ennen sukupuolenvaihdosta. Mhari oli käyttäytynyt inhottavasti ja ylimielisesti Lillietä kohtaan. Nykyisin hän rakastaa aiemmin haukkumaansa naista.

Mhari ottaa testosteronipistoksia ja yrittää kasvattaa partaansa. Hän on myös poistattanut rintansa näyttääkseen enemmän mieheltä. Hänen elämänlaatunsa on muutenkin parantanut muutoksen myötä. Mikä parasta, hän pystyi rakastumaan aiemmin vihaamaansa naiseen.