Joan Smalls kosteissa bikineissä rannalla – eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin. Nykyisin malli tekee usein itse oman meikkinsä.

View this post on Instagram

Working Hard or Hardly working 🤑 Trabajando Duró

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Joulun alla kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä bikineissä. Tällä kertaa upea mallikaunotat on keikistellyt kameran edessä pienissä vihreissä bikineissä Puerto Ricon Loizassa.

View this post on Instagram

Cual es tu guille? ✨ #pipedown

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on