Jennifer Lopezin fitness-vartalo vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez pysyy nuorekkaana vielä 49-vuotiaanakin. Tämä käy ilmi esimerkiksi tähden äskettäin julkaisemalta Te Guste -kappaleen tuoreelta musiikkivideolta, jolla Lopez nähdään viettelvissä tunnelmissa muun muassa keltaisiin bikineihin pukeutuneena. Viime päivinä hän on julkaissut poikkeuksellisen upeita kuvia myös sosiaalisessa mediassa.

Äskettäin JLo julkaisi 10 vuoden kuvahaasteen yhteydessä kuvat itsestään nyt ja 10 vuotta sitten, kun hän odotti lasta. Nyt tuoreimmassa kuvassa supertähti vetää jopa fanit hiljaiseksi esitellessään sixpack-vatsansa, jollainen on todellinen harvinaisuus myös julkkismaailman perheenäitien keskuudessa.

Musiikin ohella Jennifer Lopez on kunnostautunut viime aikoina myös näyttelemisen puolella. Hänet tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla Second Act -komediassa ja televisiossa Bye Bye Birdie -musikaalin pääroolissa.