Mick Jaggerin 23-vuotias exä Clint Eastwoodin seurassa – kiistävät romanttisen suhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna 75-vuotiaan muusikon, Mick Jaggerin, huomattavasti nuoremmasta tyttöystävästä, elokuvataiteen ammattilaisesta Noor Alfallahista. 23-vuotias nainen jätti Jaggerin viime vuonna, mutta nyt hänet on nähty näyttelijäveteraani Clint Eastwoodin seurassa.

Clint Eastwood on 88-vuotias. Kaksikko nähtiin äskettäin poistumassa yhtä aikaa losangelesilaisesta Craig’sin ravintolasta. Noor Alfallah istui Eastwoodin auton takapenkillä. Heidän väitetään olevan ainoastaan perhetuttuja, vaikkakin Alfallahin tiedetään olevan mieltynyt itseään huomattavasti vanhempiin ja rikkaampiin miehiin.

Noor Alfallah kertoo Daily Mailille, että hänen vanhempansa ovat Clint Eastwoodin ystäviä. Hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan toimittajalle nykyistä deittailuseuraansa. Kerroimme joulukuussa, kuinka 23-vuotias Alfallah vaihtoi Mick Jaggerin 57-vuotiaaseen miljardööriin, Nicolas Berggrueniin.

https://www.instagram.com/p/Bn4Lsc4hJ-W/