Suomihenkisen bikinitempun tehnyt Kourtney Kardashian riisuttuna kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen vanhin sisko, 39-vuotias muotisuunnittelija Kourtney Kardashian, tapaili taannoin 20-vuotiasta Luka Sabbatia, mutta suhde päättyi lyhyeen. Sittemmin Kourtney on nähty sosiaalisessa mediassa rohkeammissa kuvissa kuin miesmuistiin.

Taannoin Kourtney teki suomihenkisen bikinitempun seuratessaan siskoaan Kendall Jenneriä pakkaseen bikineissä. Siskosten kuvat saivat suuren suosion ja saivat aikaan parhaillaan leviävän #snowbikini-kuvatrendin. Nyt Kourtney nähdään istumassa alusvaatteisillaan kylpyhuoneen lattialla.

Taannoin Kourtney nähtiin GQ-lehden ja Conde Nastin yhteisessä videossa, jossa kaunis brunette riisuu vaatteensa, poseeraa alusvaatteisillaan ja pulahtaa lopulta design-talon uima-altaaseen uimaan. Videosta tuli heti nettihitti, sillä se on katsottu jo miljoonia kertoja.

View this post on Instagram

Copied Kendall.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Bond, James Bond

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Uusimmat