Suomihenkisen bikinitempun tehnyt Kourtney Kardashian riisuttuna kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen vanhin sisko, 39-vuotias muotisuunnittelija Kourtney Kardashian, tapaili taannoin 20-vuotiasta Luka Sabbatia, mutta suhde päättyi lyhyeen. Sittemmin Kourtney on nähty sosiaalisessa mediassa rohkeammissa kuvissa kuin miesmuistiin.

View this post on Instagram

Busy until further notice.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Taannoin Kourtney teki suomihenkisen bikinitempun seuratessaan siskoaan Kendall Jenneriä pakkaseen bikineissä. Siskosten kuvat saivat suuren suosion ja saivat aikaan parhaillaan leviävän #snowbikini-kuvatrendin. Nyt Kourtney nähdään istumassa alusvaatteisillaan kylpyhuoneen lattialla.

Taannoin Kourtney nähtiin GQ-lehden ja Conde Nastin yhteisessä videossa, jossa kaunis brunette riisuu vaatteensa, poseeraa alusvaatteisillaan ja pulahtaa lopulta design-talon uima-altaaseen uimaan. Videosta tuli heti nettihitti, sillä se on katsottu jo miljoonia kertoja.

View this post on Instagram

Copied Kendall.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Bond, James Bond

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on