Salarakas puolialastomana – alusvaatteet vain kangaskaistaleita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisella herrasmiesklubilla tarjoilijana työskentelevä newyorkilainen Lani Blair tuli tunnetuksi NBA-tähti Tristan Thompsonin salarakkaana. Sittemmin hän on saavuttanut julkisuutta vartaloaan esittelemällä ja muotojaan kameran linssille ikuistamalla.

Nyt Lani Blair on pukenut päällee luottobrändinsä, eli Fashion Novan nyörimäisen alusasun. Alusasussa olevat kangaskaistaleet kietoutuvat hänen kapealle vyötärölleen ja pakaroiden päälle. Rintoja peittää harsomainen kangas. Olisi mielenkiintoista tietää, kenelle Lani Blair on viestittelevinään valokuvassa.

Instagram-otoksen kuvatekstissä sanotaan, että ihminen ei tiedä rakkaudesta mitään, ellei valvo koko yötä. Lauseen merkitystä ei ole avattu sen enempää, mutta moni mies varmasti valvoo ainakin hetkisen hänen paljastavia kuvia katsottuaan.