Yritys tarjoaa 1,5 miljoonaa dollaria Ariana Grandelle – poistavat nolon tatuointimokan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Ariana Grande on elävä esimerkki siitä, että miksi tatuointien ottamista kannattaa välillä harkita hetken pidempään. Hän yritti äsken ikuistaa uuden sinkkunsa nimen 7 Rings tatuointina kämmeneen, mutta epäonnistui japanilaisten kanjimerkkien kanssa.

Twitter

Poplaulaja Ariana Granden kädessä luki ensin japanilainen pöytägrilli, eli shrichirin. Nainen yritti nopeasti korjata kirjoitusvirheen tatuoitsijansa kanssa, ja nyt hänen kädessään lukee ”pöytägrilli sormi” ja perässä on sydänsymboli.

Koska tatuointi on mennyt auttamattomasti pieleen, on LaserAway-yritys lähettänyt tarjouksen Ariana Grandelle, TMZ uutisoi.

Tatuointeja poistava LaserAway-yritys on tarjonnut Grandelle 1,5 miljoonaa dollaria naisen kämmentatuoinnin poistamiseksi. Sopimukseen kuuluu yksi videokuvaussessio yhtiön hoitolassa. Materiaalia käytettäisiin sosiaalisessa mediassa, mainonnassa ja viraalikampanjoissa.

Lisäksi Granden tulisi mainostaa yritystä sosiaalisessa mediassa kerran kuukaudessa. Ariana Granden manageri Scooter Braun on pyytänyt yrityksen yhteyshenkilöitä olemaan häneen yhteydessä sopimuksen tekemiseksi.