Älä tingi tyylistä – nämä matot sopivat keittiöön parhaiten

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keittiöön kannattaa valita helppohoitoiset matot, sillä ruoka-aineiden kanssa työskennellessä lattialle kertyy muruja ja roiskeita. Silti maton tulisi olla miellyttävä jalkojen alla, kun aamuvarhaisella tepastelee paljain jaloin kahvia keittämään.

PureWow’n sisustusasiantuntijat ovat nyt listanneet kolme parasta vaihtoehtoa keittiönmatoksi. Useiden huonekaluliikkeiden valikoimiin on tullut viime vuosina kauniita mattoja, jotka soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Näiden mattojen valmistusmateriaali hylkii vettä ja likaa.

Toinen vaihtoehto on valita matto, jonka voi pestä myös pesukoneessa. Tällöin tahrat saa poistettua helposti ja nopeasti sekä riittävän usein. Myös vahvat villasekoitematot ovat erinomaisia vaihtoehtoja keittiöön, koska ne on helposti imuroitavissa ja tahrat voi poistaa täsmällisesti. Mattojen alle kannattaa aina panna liukuesteet.

View this post on Instagram

You guys!!!! I have my new floral spring prints from my bestie @vineandbranchestx hung up and I CANNOT get over how gorgeous these are!! They come in black too!!! It’s so hard for me to decide which I love more, but I went with the white bc our cabinets are darker. 😍😍😍 For TONIGHT ONLY Caroline wants to offer 15% use code FARMGIRL15 . She just RESTOCKED tonight so head over there fast because these babies sell out fast. 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ 🌸🌼🌺 . I am really feeling the spring with this ADORBS kitchen towel from @curtiscreation too! I’m thinking 💡 this would be a great Mother’s Day gift!! . The letterboard is @devanie.at.home 🙌🏻🙌🏻 umm that’s another great idea for Mother’s Day! 😂

A post shared by V a n e s s a (@the.urban.farmgirl) on