Nainen luuli kodissa kummittelevan – vaatehuoneessa asuikin mies!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinan osavaltiossa sijaitsevassa Greensboron yliopistossa käyvä Maddie luuli, että hänen asuntonsa oli kummitusten valtaama. Naisen vaatteita hävisi omituisesti ja kylpyhuoneeseen ilmestyi käden jälkiä. Kaikki selkeni eräänä lauantaina.

Maddie kuuli asuntonsa vaatehuoneesta ääniä. Yliopisto-opiskelija luuli, että kyseessä oli pesukarhu tai muu vaatehuoneeseen eksynyt eläin. Hän kuitenkin päätti varovaisesti kysyä: ”Kuka siellä?”

Yllättäen vaatehuoneesta kuului: ”Nimeni on Drew”. Maddie sai sätkyn ja yritti soittaa älykellollaan hätänumeroon, mutta puhelu epäonnistui. Nainen lähetti poikaystävälleen viestiä ja kysyi samalta kaapissa olleelta mieheltä, aikoiko hän tehdä jotain pahaa hänelle. Drew sanoi, että hänellä ei ollut pahoja aikeita.

Nainen avasi oven ja näki, että kaapissa ollut mies oli pukeutunut hänen vaatteisiinsa. Sen jälkeen mies sovitteli Maddien asuja lisää ja kertoi samalla elämäntarinaansa. Hän poistui paikalta vasta Maddien poikaystävän sännättyä paikalle noin 10 minuuttia myöhemmin, WFMY uutisoi. Poliisit pidättivät 30-vuotiaan miehen ja hänen oikea nimensä on Andrew Clyde Swofford. Hän odottaa tuomiotaan vankilassa.