Ozzy Osbourne kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklaulaja Ozzy Osbourne on toimitettu sairaalahoitoon. Miehen oli tarkoitus esiintyä Helsingin Hartwall-areenalla 24. helmikuuta, mutta keikka on siirretty tuonnemmaksi miehen rajun flunssan vuoksi. Ozzyn vaimo Sharon Osbourne on perunut esiintymisiään pysyäkseen miehensä vierellä sairaalassa.

Suomen keikan perunut 70-vuotias Ozzy Osbourne on sairastunut ylähengitystieinfektioon. Sharon Osbourne kirjoitti Twitteriin, että Ozzy on saanut komplikaatioita flunssan takia ja hän on hakeutunut sairaalahoitoon. Nainen vakuuttaa, että lääkärit tekevät kaikkensa, jotta mies pystyy jatkamaan kiertuettaan. Samalla hän kiittää kaikkia perheensä saamasta tuesta.

The Blast kertoo Ozzyn kirjautuneen Keck Hospitaliin maanantaina, ja Sharon oli saapunut hetkeä myöhemmin paikalle matkalaukun ja oman peiton kera. Ozzyn flunssan pelättiin aiemmin muuttuvan keuhkokuumeeksi mikäli Osbourne lähtee kiertueelle.