Lentoturmassa Kuolleen futistähden koirasta sydäntäsärkevä kuva: ”Odottaa sinua…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippujalkapalloilija Emiliano Sala katosi 21. tammikuuta ollessaan lentämässä Englannin kanaalin yllä. Pitkät etsinnät päättyivät lopulta muutama päivä sitten, kun pienkoneen hylky löydettiin kanaalin pohjasta. Samalla vahvistui, että Sala on mitä todennäköisimmin kuollut lentoturmassa.

Nyt jalkapallotähden sisko on julkaissut kuvan perheen koirasta, joka odottaa yhä ystäväänsä kotiin.

– Nala is waiting for you too..” Sala’s sister has posted a picture of Emiliano’s dog waiting for her owner. Man’s best friend, kuvan yhteydessä todetaan.

Eilen brittilehdet kertoivat, että katoamishetkellä Ranskan Nantesista Walesiin matkalla olleen lentokoneen hylystä on löydetty ruumis. Uhrin henkilöllisyyttä ei vielä kerrottu julkisuuteen. Piper Malibu -lentokoneessa oli Salan lisäksi myös lentäjä David Ibbotson. Lentokoneen hylky sijaitsee peräti 60 metrin syvyydessä, josta sitä ei aiota ainakaan toistaiseksi nostaa Salan perheen vaatimuksista huolimatta.