Karmaiseva nukkemurhaaja Chucky tekee paluun – tässä on uuden Child’s Play -elokuvan traileri

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Child’s Play lukeutui jatko-osineen 1980-luvun lopun ja 90-luvun alun pahamaineisiin kauhuelokuviin. Lukuisten muiden kasariklassikoiden tavoin elokuva on saamassa uuden version.

Siinä missä alkuperäisessä elokuvassa Chucky-nukkea riivasi sarjamurhaajan henki, on uudessa versiossa tarina päivitetty digiaikaan. Chucky on nyt tekoälyllä varustettu lelu. Se muuttuu murhanhimoiseksi hakkeroidun ohjelmointikoodin ansiosta.

Uuden Child’s Playn taustalla ovat Se-elokuvat tuottaneet Seth Grahame-Smith ja David Katzenberg. Aubrey Plazan ja Gabriel Batemanin tähdittämästä, Yhdysvalloissa 21. kesäkuuta ensi-iltansa saavasta elokuvasta saadaan nyt esimakua ensimmäisen trailerin muodossa.